Zdá se, že tento španělský ostrov má stále, co nabídnout, a to i v případě vašich zvídavých dětí. Co více potřebujete, než slunečnou oblohu, jiskřivé moře, skvělé jídlo a výběr nádherných vil k ubytování?

Pokud tedy vaše představa o dokonalé rodinné dovolené zahrnuje bazén, lehátko, dobré jídlo, relaxační pláže a ohromující scenérii, pak už nemusíte hledat nic jiného. Tento klenot v Baleárských ostrovech je tím pravým pro celou rodinu.

Mallorca je navíc dlouhodobým cílem pro milionáře a celebrity, ale neznamená to, že je to ostrov narvaný lidmi k prasknutí. Nemusíte se bát, že tu bude hluk a každý den párty do rána. Na severovýchodním cípu Mallorcy najdete pro svou rodinu klid, mírně se svažující pláže i modrou vodu. Bude vám vyhovovat i životní tempo.

A kde taková místa najít?

Nachází se třeba za starým městem Pollenca, kde jsou krásné vily k ubytování. Jsou posazeny do nádherné přírody mezi ořechy, olivovníky, granátovými jablky, citróny a limetkami, kde si je můžete i utrhnout. Samozřejmě záleží na konkrétním vybraném místě, ne všude bude vše.

Moderní domky s mnoha možnostmi

Domy, které nabízejí komfortní „azyl“ se skládají klidně i ze třech ložnic, dvou koupelen a kuchyně. Výběr tedy záleží i na počtu lidí. Vilky jsou vyzdobené v autentickém mallorském stylu s dřevěným nábytkem, dlážděnými podlahami a silnými kamennými zdmi, které udržují interiér v optimálním klimatu. Kuchyním většinou nechybí funkční varná deska, trouba, lednice s mrazákem, třeba i myčka. Takové extra vybavené jsou v pollenské lokalitě La Font. Venku jsou svěží zahrady s velkým bazénem, lehátky k odpočinku, stolní tenis, možnost grilování. Jste v přírodě, takže vás nemusí znepokojovat zvuk kohoutů, psů nebo ovcí. Je to balzám na duši.

Odpočinete si od města, které je plné ruchu

V těchto oblastech je dobré pronajmout auto, abyste si mohli dojet do obchodu. Seženete klasiku v podobě šunky, chleba, oliv i sýru. Dovolenou se nemusíte bát směřovat ani na konec října, bazény jsou teplé a děti se v nich skutečně vyřádí. Na trávnících si užijete spoustu zábavy v podobě míčových her, tak si přibalte s sebou i vaše oblíbené hry.

Klidné ospalé město Pollenca je pro rodiče s dětmi ideálně strávenou dovolenou. Panuje zde uvolněná atmosféra a jste v opravdu skvělém zařízení. Dramatické pozadí umocňuje pohoří Tramuntara. Rozhodně navštivte pláž Puerto de Pollensa. Výlety směřujte k Formentoru, kde je umístěn i maják, jsou tady nádherné výhledy na moře a mallorské pobřeží. Když budete mít štěstí, potkáte tu mimo jiné i divoké, ale přátelské kozy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup