Pokud se vypravíte na Portoriko, neočekávejte jen několikadenní relaxaci na krásných písčitých plážích u azurově modrého moře, ale také dobrodružství a množství dobrého jídla. Portoriko je ostrovem ležícím v Karibském moři mezi ostrovy Hispaniola a souostrovím Malých Antil. Portoriko není státem USA, je tzv. nezačleněným územím Spojených států amerických. Zaleťte si do Portorika i vy zažít jeho jedinečnou atmosféru. 

Cesta na Portoriko

Letenky na tento ostrov vás vyjdou přibližně na 17 000 Kč a ideální je jet někdy mezi měsíci prosinec a květen. Po příletu do Portorika zaplatíte za více 14 dolarů. Po příletu však můžete očekávat pohled na tropický ráj s bílými písčitými plážemi, nádherným mořem a výlety za středoamerickými deštnými pralesy. Na své si přijdou i milovníci historie, protože zde naleznou zajímavé historické stopy. Na své si tak přijdou tzv. ležáci, lidé, co se jen vyvalují u moře, ale také objevitelé, kteří rádi prozkoumávají nové země a přírodu.

Co nevynechat?

Kromě užívání si nádherných pláží a jedinečných západů slunce, byste na Portoriku měli navštívit národní park El Yunque. Jde o deštný les, ve kterém objevíte zajímavé rostlinstvo a zahlédnout dokonce můžete papouška, který žije jen na Portoriku. Obdivovat můžete také vodopády a dopřát si v nich příjemně chladné koupání. Na vrcholcích ostrova vás zase čekají krásné výhledy. Užijí si zde také sportovci, a to především surfování, které mohou vykonávat na západní straně ostrova, kde na ně čekají ideální podmínky. Dopřejte si také objevování podmořského světa v podobě šnorchlování.

Užijte si noční život

Čeká zde na vás i rozmanitý noční život. Tamější obyvatelstvo si dopřává kvalitní rumy, které však často míchá do koktejlů. Ochutnejte je i vy a dopřejte si příjemnou náladu. Ale neobávejte se podnapilých obyvatel, v klubech se příliš nekouří ani nepije, především kvůli své ceně. I přesto si všichni dopřávají tance v rytmu španělských songů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup